Nike Air Vapormax Plus Tropical Sunset/Bleached Aqua

Répondre
n5qzrzde
Messages : 3
Enregistré le : Jeu 14 Jan 2021 04:00

Nike Air Vapormax Plus Tropical Sunset/Bleached Aqua

Message par n5qzrzde » Jeu 14 Jan 2021 05:27

Image


Med vårsäsongen precis runt hörnet gör Nike sig redo att släppa en ny iweardam.com serie för säsongsbytet. Det senaste erbjudandet av Nike Air VaporMax Plus har en påskstämning med sin överton i pastellfärger. Blandning av rosa, lila och Aqua på basen innehåller skon också orange accenter på märkesytorna ovanpå en vit mellansula och en klar VaporMax-sulanhet.


Nike välkomnar vårsäsongen med en kommande "Sunrise" -utgåva av deras Air VaporMax Plus-silhuett. Perfekt Nike Skor Ny Modell för de varmare månaderna, det här erbjudandet av Nike Air VaporMax Plus har en överton i neopren som bleknar från vit-till-gul-till-orange och ger den "Sunrise" -stämningen. Genomskinliga buröverlägg och VaporMax-sulanhet med ljusblå snören, mellansula och klackar kompletterar designen.


Med vårsäsongen precis runt hörnet kommer Nike att erbjuda en perfekt färgblockering av Nike Air Vapormax Plus Tropical Sunset/Bleached Aqua för säsongsbytet. Detta erbjudande av Nike Air VaporMax Plus sport pastellfärger som passar att snöra på sig under påsk. Den har en ljusblå övre ihop med mjuka rosa burar, hälöverdrag och Air VaporMax-sulanhet kompletterad med limegröna accenter ovanpå en vit mellansula.


Ny Trend Nike Air VaporMax Plus, en modell som kombinerar element från Air Max Plus från 1998, har sjunkit i en helt ny färgväg. Detta erbjudande av VaporMax Plus har en grå neoprenövre med silverplastöverlägg. Andra detaljer inkluderar svarta detaljer på snören, hälen och mellansulan ihop Hyper Royal Swoosh-logotyper och hälfliken. Framhävd att skon är den röda och blå VaporMax-sulan.


https://www.iweardam.com/

Répondre

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 1 invité